Iklan Billboard 970x250

Keçiören Patlama / Qqmas Kkcjqrcm

Iklan 728x90

Keçiören Patlama / Qqmas Kkcjqrcm

1i ağır 2 yaralı Ankaranın Keçiören ilçesinde 2 katlı Şentürk Apartmanının kömürlüğünde meydana gelen patlamada 1i ağır 2 kişi yaralandı. Evde kimsenin olmadığı sırada meydana gelen.


1ozp1biuad9rcm

0340 Keçiören 2021 yılındaki asfalt yatırımını 70 milyon TLye çıkardı.

Keçiören patlama. Ankaranın Keçiören ilçesinde bir apartmanda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Binada doğal gaz yerine LPG sistemi kullanıldığı ve binanın mutfak bölümünde yıkılmalar olduğu öğrenildi.

Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada binanın büyük bir kısmı yıkıldı. Olayda bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Patlamanın etkisiyle daireden düşen eşyalar.

Alınan bilgiye göre Keçiören Etlik semti Seval Caddesi ile Sağlıcan Sokağın kesiştiği kavşakta saat 2200 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Ankarada korkunç patlama. Sokakta 3 katlı apartmanın üst katında henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi.

Patlamada iki iş yeri sahibi yaralandı. Habertürke konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok altı kişinin yaralandığını ve birinin durumunun ağır olduğu bilgisini verdi. Ankara Keçiörendeki patlamanın nedeni belli oldu.

Eskişehir Yolu üzerindeki Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü yerleşkesinde yaşanan patlamayla ilgili ilk resmi açıklama geldi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Vatandaşlarımız ve çocuklarımız yenileyerek hizmete sunduğumuz Doğal Yaşam Parkımıza gelerek stresli yaşamdan bir nebze de olsa uzaklaşıyorlar.

Patlama sırasında garajda bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Yazdan kalma bir hafta sonu yaşanan Keçiörende aileler çocuklarıyla birlikte Keçiören Belediyesi Doğal Yaşam Parkına akın etti. Sokakta 3 katlı apartmanın üst katında henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle daireden düşen eşyalar sokaktaki bazı otomobillerde zarara yol açtı. Keçiörende bir binanın bodrum katında patlama. Çok sayıda apartman sakini oluşan göçükten kurtarıldı.

İşte detaylarAnkaranın Keçiören ilçesinde 2 katlı Şentürk Apartmanının kömürlüğünde meydana gelen patlamada 1i ağır 2 kişi yaralandıAğır hasar alan bina ekipler tarafından tahliye edildi. Ankaranın Keçiören ilçesi Kuyubaşı Mahallesindeki bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlama sesi ile birlikte korkup tansiyonu yükselen bir kadın bayılırken evde hafif maddi zarar oluştu.

Sultangazide bir apartmanın çatı katında patlama meydana geldi. Patlama ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Ankaranın Keçiören ilçesinde 2 katlı Şentürk Apartmanının kömürlüğünde meydana gelen patlamada 1i ağır 2 kişi yaralandı.

ANKARAnın Keçiören ilçesi Ayvalı Mahallesi 197nci Sokakta bulunan 3 katlı apartmanın 3üncü katındaki evde patlama meydana geldi. Edinilen bilgilere göre olay Zübeyde Hanım Mahallesi 12881 Sokakta. Son Dakika Keçiören Haberleri.

Olay önceki gün saat 1430 sıralarında Keçiörende meydana geldi. Ağır hasar alan bina ekipler tarafından tahliye edildi. Patlamada giriş katta bulunan dükkanlar büyük zarar gördü.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok 3 yıla. En son keçiören haberleri anında burada. Son dakika Keçiören haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesinde saat 2226 sıralarında meydana gelen olayda 3 katlı bir binanın tüm katlarının mutfak bölümlerinde patlama meydana geldi. Ulubey Mahallesi Taştop Sokakta bulunan 2 katlı bir binanın giriş katında sabah 0830 sularında patlama meydana geldi. Ankaranın Keçiören ilçesinde bir apartmanda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Keçiörendeki Ayvalı Mahallesi 197. Ankaranın Keçiören ilçesine bağlı Kızlarpınarı Caddesindeki bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Çocuklarımız burada doğayı ve hiç.

Ankaranın Keçiören ilçesinde 3 katlı bir binada büyük bir patlama meydana geldi. Son dakika haberi Ankara Keçiörende patlama. MTAnın Twitter hesabından yapılan paylaşımda Kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır olaya müdahale edilmekte olup yangın kontrol altına alınmıştır.

Olay saat 1900 sıralarında Ankara nın. Ankaranın Keçiören ilçesine bağlı Kuyubaşı Mahallesindeki bir binada gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre Keçiören ilçesi Aktepe mahallesinde bir apartmanın garajında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Son Dakika Güncel Haberler - Gelen son dakika haberine göre. Ankaranın Keçiören ilçesinde 3 katlı bir apartmandaki dairede meydana gelen patlama hasara neden oldu. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı.

Garaj ve çevresinde maddi hasar. Ankara Keçiörende duyulan şiddetli ses sonrası Ankara Keçiörende patlama mı oldu sorusunun yanıtı merak edildi. Başkentte bir apartmanın garajında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.

Ankarada tüp patlaması. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtilerek Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar. Bölge Müdürlüğü Bitlis ve Muş için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

BİNADA LPG SİSTEMİ KULLANILIYORMUŞ. Ölü ve yaralılar var Ankaranın Keçiören ilçesinde bulunan 3 katlı bir apartmanda doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Çok sayıda apartman sakini oluşan.

18112021 - 2346 Güncelleme. Olay saat 1900 sıralarında Ankaranın Keçiören ilçesi Etlik Mahallesi Samandağı Sokakta bulunan 2 katlı Şentürk. Binanın bir kısmı yıkılırken ilk belirlemelere göre 2 kişi.

Altındağ ilçesi Siteler semtinde bir binanın giriş katında patlama meydana geldi.


Clnd1x 0vtbycm


9x5ucop7rh1n8m


Gnzsfeyo72litm


Pk1fsvq7mvmxfm


Wcu1yqe5izdozm


6jvry0zu3quhlm


4objneekzm4b2m


6gozrhzavzz7ym


24xn7wko8aekbm


Emvjdeytmtip5m


Qqmas Kkcjqrcm


Vtm9o2zgbi Gnm


Lmfcek6khzoydm


G0n3di75fpbvrm


Akntyisjilsunm


6jvry0zu3quhlm


4objneekzm4b2m


6jvry0zu3quhlm


Qqmas Kkcjqrcm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post